Comandă și suport clienți :0330 710 808 / 0756 644 721

Țiglă ceramică Creaton Melodie

Țiglă ceramică Creaton Melodie

 Atunci când vorbim de marja lungimii acoperite: cu cât mai mult, cu atât mai bine. Și aici, „MELODIE” oferă cu o marjă de 35 mm o ajustare optimă a distribuției lățimii șipcilor. Un avantaj net pentru un montaj mai simplu și mai rapid. În plus, formatul flexibil și minion punctează în special la suprafețele mici de acoperișuri, bogate în detalii.
 
Prin fălțuirea pronunțată, „MELODIE” permite o suprapunere optimă, chiar și la marja maximă de montaj. Astfel, și în condiții meteo extreme, se garantează o protecție excelentă împotriva infiltrării ploii.
  
Țigla uluc istorică a găsit prin „Melodie” o nouă expresie – datorită caracteristicilor sale se potrivește în mod ideal acoperișurilor tradiționale și nordic-tradiționale.  În timp ce sora sa mai mare „SINFONIE” punctează datorită formatului mare și montajului rapid, „Melodie” aduce o notă nouă în sortiment: calitate robustă de vârf, cu flexibilitate ridicată și o greutate foarte redusă.

Țigla uluc flexibilă și de mici dimensiuni „MELODIE®” este nouă în sortimentul de produse CREATON și completează coerent paleta de produse în zona țiglelor uluc. Astfel, „MELODIE®” convinge nu doar prin combinația nordică de top care îmbină greutatea redusă, flexibilitatea și siguranța, ci și prin aspectul armonios al suprafeței, care se bazează pe procedeul de ardere fără atingere și pe utilizarea unor materii prime de înaltă calitate. „MELODIE®” este disponibilă în cinci variante de culori tradiționale.

 

 

Producător: Creaton
SKU: 13.5.7
Preţurile includ TVA

Specificații produse
Brand Creaton
Lungime acoperită 348 mm
Lăţime acoperită 210 mm
Necesar plăci 13,7 buc./m²
Dimensiune (mm) aprox. 255 x 440
Greutate specifică aprox. 3,3 kg/buc