Comandă și suport clienți : 0755 428 428

Baza tencuiala cu fibra de carbon Kober

Tencuiala mozaicata colorata

Produsul este o tencuiala mozaicata colorata pe baza de dispersie apoasa acrilo-stirenica sau dispersie apoasa acrilica, granule de marmura si cuart colorat.

Tencuiala decorativa este recomandata pentru protectii si finisari interioare si exterioare, pe suprafete de zidarie, beton, tencuieli minerale, placi de gips carton. Este ideala pentru spatii publice, comerciale, restaurante, hale sau diferite detalii decorative la interior (coloane, arcade, etc). Este recomandata pentru urmatoarele suprafete: gleturi de exterior sau interior, tencuieli pe baza de ciment, placi de gips carton, vopsele vechi rezistente si mate, BCA, caramida. Suprafetele trebuie sa fie curate, uscate, rezistente si rigide. Nu este recomandata aplicarea tencuielii mozaicate pe suporturi cu umiditate permanenta sau igrasie (aceasta din urma trebuie indepartata prin tratament adecvat), straturi de guma sau tencuieli cu continut de var, suprafete lucioase sau semilucioase, marmura, ceramica, ceramica glazurata, faianta, suprafete acoperite cu vopsele alchidice, gleturi lucioase si umede.

  • aderenta excelenta la suport
  • rezistenta la uzura si la intemperii
  • rezistenta la fungi, alge, mucegaiuri
  • aplicare si prelucrare usoara
  • timp de uscare redus
  • caracter nepoluant
  • proprietati hidrofobe

Nu se recomanda aplicarea pe suprafete cu eflorescente de sare, suprafete din material plastic sau lemn, straturi de lac sau acoperiri pe baza de ulei!

Documentatie tehnica

Declaratie de performanta

Producător: Kober
Preţurile includ TVA

Specificații produse
Brand Kober
Categorie Tencuială
Consum specific 5 – 7 kg/m²
Timp de uscare 24 ore