Comandă și suport clienți : 0755 428 428

KNAUF

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

VATA MINERALA BAZALTICA KNAUF NATURBOARD VENTACUSTO

NaturBoard VentAcusto este o placă de vată minerală bazaltică cu Tehnologie ECOSE®, stabilă ca volum, ce se încadrează în categoria produselor uşoare. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil şi neutru din punct de vedere chimic.

VATA MINERALA BAZALTICA KNAUF NATURBOARD VENTI PLUS

NaturBoard Venti Plus este o placă de vată minerală bazaltică cu Tehnologie ECOSE®, stabilă ca volum, ce se încadrează în categoria produselor uşoare. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil şi neutru din punct de vedere chimic.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF NATUROLL

Rolă de vată minerală de sticlă pentru aplicaţii multiple: acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri. Vată minerală de sticlă, cu Tehnologie® ECOSE , livrată sub formă de role.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF NATUROLL PLUS

Vată minerală de sticlă, cu Tehnologie ® ECOSE , livrată sub formă de role pentru aplicaţii multiple: pereţi exteriori acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF CLASSIC 040 ALU

Vată minerală de sticlă, caşerată cu folie aluminizată, cu Tehnologie ECOSE ®, livrată sub formă de role pentru aplicaţii multiple: pereţi exteriori acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF MPN PLUS 037

Produsul pentru izolare din vată minerală MPN PLUS 037 este livrat sub formă de plăci de dimensiuni standard de 600 x 1200 mm. Este fabricat cu noua Tehnologie ECOSE® cu liant fără formaldehidă adaugată. Produsul este incombustibil, neutru din punct de vedere chimic, iar pe lângă faptul că este un bun izolator termic, datorită structurii fibroase, este şi un excelent izolator fonic.