Comandă și suport clienți : 0755 428 428

Politica Retur

Returul comenzilor online

Serviciul de retur al produselor achiziționate online se aplică tuturor clienților noștri, conform legislației în vigoare.

Produsele comercializate de Lider Servicii în magazinul online www.liders.ro pot fi returnate în maxim 30 de zile de la recepționarea de către client a ultimului produs din comandă.

Pentru a-și exercita dreptul de retur, clientul trebuie să ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizând formularul de retur, din contul dumneavoastră de client. 

 

Returul se acceptă DOAR pe baza bonului fiscal transmis clientului odată cu factura și comanda aferentă!

Produsele returnate trebuie să fie predate în starea în care au fost livrate, fără zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice, cu toate etichetele, manualele, certificate de garanție (în original) și accesoriile incluse.

Politica noastra de retur nu se referă la produsele care sunt neconforme în momentul achiziționării sau al livrării (nu corespund descrierii făcute de vânzător și nu au aceleași calități ca și cele pe care vânzătorul le-a prezentat).

Produsul retur, respectând condițiile, se va returna prin curier sau va fi predat personal la urmatoarea adresă: SC Lider Servicii SRL, strada Cuza Vodă 59 A, Suceava, județul Suceava.