Comandă și suport clienți : 0755 428 428

Tencuiala silicatica Kober

Tencuiala decorativa

Produsul este unul profesional si este o tencuiala decorativa silicatica structurata, cu aspect de scoarta de copac, pe baza de sticla solubila, materiale de umplutura si aditivi speciali, conform DIN 18363. Produsul ofera o inalta permeabilitate la vaporii de apa; astfel rezistenta la variatii de temperatura si la intemperii este foarte mare.

Se utilizeaza pentru finisari decorative exploatate la exterior, pentru decorarea si renovarea suprafetelor minerale vechi si noi pe baza de nisip-ciment-var, suprafete de beton, zidarie de caramida, pentru protejarea cladirilor istorice si a monumentelor si pe fatade a caror termoizolatie se realizeaza cu ajutorul placilor de vata minerala. Se aplica in mod conditionat pe tencuiala de ipsos (cu strat de proba).

  • permeabilitate mare la vapori
  • aderenta buna, sporita de reactia de silicifiere/legare a liantului de suport mineral
  • durabilitate mare in timp a sistemelor
  • nu contin coalescenti, aplicatii ecologice
  • rezistenta buna la intemperii
  • prezinta proprietati ignifuge
  • proprietati antifungice, elimina necesitatea de biocidare suplimentara
  • rezistenta la alcalii

Nu se recomanda aplicarea pe suprafete cu eflorescente de sare, suprafete din material plastic sau lemn, straturi de lac, acoperiri pe baza de ulei sau straturi de var!

Documentatie tehnica

Declaratie de performanta

Producător: Kober
Preţurile includ TVA

Specificații produse
Brand Kober
Categorie Tencuială
Ambalare 15 litri
Consum specific 7-10 m²/cutie 25 kg (cca. 0,25-0,4 m²/kg sau 2-4 kg/m², în funcţie de granulaţie, structura dorită, rugozitatea suprafeţei de bază, de pregătirea suprafeţei şi de metoda de aplicare)
Mod de aplicare nediluat, cu ajutorul unui fier de glet inoxidabil. Se modelează cu drişca din material plastic. În funcţie de viteza de uscare, se începe structurarea, evitându-se timpii de aşteptare prea mari, ceea ce ar avea ca efect întărirea şi modelarea greoaie.
Timp de uscare la 20±2°C, umiditate relativă 65±5%: dupa12 ore. După un interval de 24 de ore este rezistentă la ploaie şi la acţiunea factorilor atmosferici; după 2-3 zile este uscată în profunzime şi poate fi supusă unor solicitări. O umiditate crescută a aerului şi temperaturile scăzute pot prelungi considerabil timpul de modelare şi uscare, determinând schimbări neregulate de nuanţă (aspect pătat).