Comandă și suport clienți : 0755 428 428

Vata minerala

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

VATA MINERALA BAZALITCA ISOVER PLE PLUS

Vată minerală bazaltică ISOVER PLE PLUS

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER AKUSTO

Vată minerală de sticlă ISOVER AKUSTO

VATA MINERALA BAZALTICA KNAUF FKD-N THERMAL

FKD-N Thermal este o placă de vată minerală bazaltică, stabilă ca volum ce se încadrează în categoria produselor grele. Produsul are o performanţă termică îmbunătăţită datorită valorii scăzute a conductivitătii termice ce asigură o mai bună protecţie termică a clădirii. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masa, durabil, neutru din punct de vedere chimic şi foarte permeabil la vaporii de apă. Dimensiunile plăcii nu se modifică în timp la variaţii mari de temperatură.

VATA MINERALA BAZALTICA KNAUF FKD-S THERMAL

FKD-S Thermal este o placă, de vată minerală bazaltică, stabilă ca volum ce se încadrează în categoria produselor grele. Produsul are o performanţă termică îmbunătăţită datorită valorii scăzute a conductivitătii termice ce asigură o mai bună protecţie termică a clădirii. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masa, durabil, neutru din punct de vedere chimic şi foarte permeabil la vaporii de apă. Dimensiunile plăcii nu se modifică în timp la variaţii mari de temperatură.

VATA MINERALA BAZALTICA KNAUF NATURBOARD FIT

NaturBoard Fit este o placă de vată minerală bazaltică cu Tehnologie ECOSE®, stabilă ca volum, ce se încadrează în categoria produselor uşoare. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil şi neutru din punct de vedere chimic.

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER RIO ALU

Vată minerală de sticlă ISOVER RIO ALU

VATA MINERALA BAZALTICA KNAUF NATURBOARD FIT PLUS

NaturBoard Fit Plus este o placă de vată minerală bazaltică cu Tehnologie ECOSE®, stabilă ca volum, ce se încadrează în categoria produselor uşoare. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil şi neutru din punct de vedere chimic.

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER DOMO

Vată minerală de sticlă ISOVER DOMO

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER RIO PLUS

Vată minerală de sticlă Isover RIO PLUS

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER UNIROLL PLUS

Vată minerală de sticlă ISOVER Uniroll Plus

VATA MINERALA BAZALTICA ISOVER PLU

Vată minerală bazaltică Isover PLU

VATA MINERALA BAZALTICA ISOVER PLA

Vată minerală bazaltică Isover PLA

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF CLASSIC 044 ALU

Vată minerală de sticlă, caşerată cu folie aluminizată, cu Tehnologie ECOSE®, livrată sub formă de role pentru aplicaţii multiple: pereţi exteriori acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri.

VATA MINERALA BAZALTICA ISOVER FASSADE

Vată minerală bazaltică FASSADE

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF NATUROLL

Rolă de vată minerală de sticlă pentru aplicaţii multiple: acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri. Vată minerală de sticlă, cu Tehnologie® ECOSE , livrată sub formă de role.

VATA MINERALA BAZALTICA KNAUF NATURBOARD VENTI

NaturBoard VENTI este o placă de vată minerală bazaltică cu Tehnologie ECOSE®, stabilă ca volum, ce se încadrează în categoria produselor uşoare. Produsul este incombustibil, bun izolator termic, hidrofobizat în masă, durabil şi neutru din punct de vedere chimic.