Comandă și suport clienți : 0755 428 428

Vata minerala de sticla

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER AKUSTO

Vată minerală de sticlă ISOVER AKUSTO

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER RIO ALU

Vată minerală de sticlă ISOVER RIO ALU

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER DOMO

Vată minerală de sticlă ISOVER DOMO

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER RIO PLUS

Vată minerală de sticlă Isover RIO PLUS

VATA MINERALA DE STICLA ISOVER UNIROLL PLUS

Vată minerală de sticlă ISOVER Uniroll Plus

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF CLASSIC 044 ALU

Vată minerală de sticlă, caşerată cu folie aluminizată, cu Tehnologie ECOSE®, livrată sub formă de role pentru aplicaţii multiple: pereţi exteriori acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF NATUROLL

Rolă de vată minerală de sticlă pentru aplicaţii multiple: acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri. Vată minerală de sticlă, cu Tehnologie® ECOSE , livrată sub formă de role.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF NATUROLL PLUS

Vată minerală de sticlă, cu Tehnologie ® ECOSE , livrată sub formă de role pentru aplicaţii multiple: pereţi exteriori acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF CLASSIC 040 ALU

Vată minerală de sticlă, caşerată cu folie aluminizată, cu Tehnologie ECOSE ®, livrată sub formă de role pentru aplicaţii multiple: pereţi exteriori acoperişuri înclinate, pereţi de compartimentare, plafoane şi intradosuri.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF MPN PLUS 037

Produsul pentru izolare din vată minerală MPN PLUS 037 este livrat sub formă de plăci de dimensiuni standard de 600 x 1200 mm. Este fabricat cu noua Tehnologie ECOSE® cu liant fără formaldehidă adaugată. Produsul este incombustibil, neutru din punct de vedere chimic, iar pe lângă faptul că este un bun izolator termic, datorită structurii fibroase, este şi un excelent izolator fonic.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF UNIFIT 035

Rolă de vată minerală de sticlă pentru acoperişuri înclinate. Vată minerală de sticlă, cu Tehnologie ECOSE®, livrată sub formă de role.

VATA MINERALA DE STICLA KNAUF AKUSTIK BOARD

Plăci de vată minerală de sticlă pentru pereţi de compartimentare. Vata minerală de sticlă cu Tehnologie ECOSE® este livrată sub formă de plăci, iar pachetul standard conţine mai multe plăci. Plăcile sunt optimizate pentru a fi utilizate ca materiale absorbante fonice pentru structuri uşoare de compartimentări interioare, în special pereţi de gips-carton cu distanţa dintre profilele metalice de 600 mm.